Joulukuusen koristeluideoita

Posted by

Alla on joitain joulukuusen koristeluideoita

Jos etsit vielä jotain uutta ja innovatiivista joulupuuta varten, yrität laittaa jotain muuta kuin tähtiä tai enkeliä puun päälle.

Suuri trendi joulun sisustuksessa on käyttää nauhoja eikä perinteisiä palloja ja maapalloa puussa. On niin monia vaihtoehtoja, kun kyseessä on nauhojen käyttäminen joulukuusi. Voit valita moniväriset tai ruudulliset nauhat perinteisissä joulun väreissä tai voit mennä kiinteisiin nauhoihin ja käyttää kahta kontrastiväriä puussa (burgundi ja kulta toimivat hyvin).

Kyllä, toinen ihana joulukuusi koristeleva ajatus ja ehkäpä henkilökohtainen suosikkini, on tehdä puustasi luonnollinen, kuten mahdollisesti männynkäpyjä, hedelmiä, pähkinöitä ja luonnollisia näköisiä lintuja, eläimiä ja kasveja, eikä perinteistä tinaa, palloja , ja vilkkuvat valot.

Kyllä, toinen ihana joulukuusi koristeleva ajatus ja ehkäpä henkilökohtainen suosikkini, on tehdä puustasi luonnollinen, kuten mahdollisesti männynkuoria, hedelmiä, pähkinöitä ja luonnollisia näköisiä lintuja ja kasveja, eikä perinteistä tinaa, palloja ja vilkkuvat valot.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *